VAIKUTA – ÄLÄ VOIVOTTELE!

”Mikä se sellainen Salo-paneeli oikein on? Miksi juuri minun kannattaisi liittyä? Mitä minä siitä hyödyn? Maksaako liittyminen jotain?” Uskoisin, että näitä kysymyksiä moni on pohtinut, mikäli on törmännyt mainokseen Salo-paneelista. Arvoisat salolaiset, tässä tulee vastauksia!

 

Mikä on Salo-paneeli?

Salo-paneeli ei liity ensinnäkään millään tavalla rakentamiseen tai sisustamiseen. Se ei ole puusta tai puukuitumateriaalista valmistettu verhouskappale. Salo-paneeli ei myöskään viittaa mihinkään keskustelutilaisuuteen, jossa on johtaja, vetäjä tai juontaja. Salo-paneeli on nimitys Internet-yhteisölle, joka on halukas kommentoimaan ja vaikuttamaan salolaisiin ja salolaisten asioihin. Internet-paneeli eroaa perinteisestä kyselytutkimuksesta sillä tavoin, että tällaisen paneelin muodostaa valmis olemassa oleva joukko ihmisiä – tässä tapauksessa salolaisia. Perinteisessä kyselytutkimuksessa vastaajia tavoitellaan mitä erinäisimmin keinoin Internetin välityksellä. Salo-paneelissa tällainen joukko vastaajia on jo valmiina olemassa, ja tälle joukolle lähetetään mistä milloinkin ajankohtaisesta salolaisesta asiasta kyselyitä. Näihin kyselyihin vastaamalla on mahdollisuus päästä vaikuttamaan asioiden kulkuun ja tuomaan mielipiteensä julki. Kyselyt lähetetään aina liittymisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Liittyminen on täysin ilmaista.

Ulkopuolinen, riippumaton kyselytaho

Monet yritykset, kaupungit ja kunnat tekevät itse kyselytutkimuksia. Tapansa kullakin, eikä niissä sinänsä ole mitään väärää. Jos nyt laitetaan vastakkain se tilanne, että tekee itse tai teettää – olkoonkin toinen tapa kustannustehokkaampi – niin millaisia mielikuvia se herättää? Ja kaikella kunnioituksella meitä salolaisia kohtaan – me kun tunnetusti haluamme tuoda mielipiteemme julki, joskus jopa melko kärkkäästikin. Tässä kohtaa joku ”kärkäs” voisi tietysti kysyä, että onko Q-Tutkimus salolaisena tutkimusfirmana sitten tarpeeksi ulkopuolinen, luotettava ja riippumaton kyselytaho? Tiedättekö, että yrittäjällä ja yrityksellä Salon kokoisessa kaupungissa ei ole todellakaan varaa eikä mitään järkeä lähteä pilaamaan mainettaan! Lisäisin vielä, että kun kyseessä on salolaisten oma Internet-paneeli, Q-Tutkimus jos mikä on sen takana sopivin kyselytaho.

Parasta Salo-paneelissa

  • Sen mukanaan tuomat mahdollisuudet olla asioiden ytimessä
  • Voit päästä osalliseksi vaikuttamaan, ei voivottelemaan
  • Jokaisen kyselyn yhteydessä arvotaan palkintoja, jotka ovat paikallisia tuotteita ja palveluita
  • Voit liittyä mukaan, mikäli salolaiset asiat kiinnostavat – tai olla liittymättä – kukaan ei pakota
  • Voit vastata vain niihin kyselyihin, joihin haluat
  • Voit erota Salo-paneelista mikäli haluat – liittyminen ei ole mikään elinikäinen sopimus
  • Salolaisten oman Internet-paneelin mukaan tuoma yhteisöllisyyden tunne – sitä täällä kaivataan

Lopuksi

Usein kuulee sanottavan, että ”minulle tulee jo niin paljon sähköpostitse kaikenmaailman kyselyitä enkä vastaa niihin.”  Deletoi ne jatkossakin ja liity salolaisten Internet-paneeliin mukaan – tällöin vastaanotat vain paikallisiin, tärkeisiin asioihin liittyviä kyselyitä, joihin Sinulla salolaisena varmasti on kiinnostusta. Niin ja värvääthän mukaan kaikki muutkin tuntemasi salolaiset – tarpeeksi suurella joukolla meillä on mahdollisuuksia vaikka mihin!

Tästä linkistä voit liittyä mukaan – avattuasi linkin et vielä ole lupautunut mihinkään. Lue esittelysivu rauhassa ja tee päätös vasta sitten! 🙂