Q-Tutkimus


 

 

“Yhteistyö Q-Tutkimuksen kanssa oli helppoa. Asiakastyytyväisyyskyselyn kysymyspatteri syntyi Jonnan johdolla sujuvasti, ja saimme selkeästi esitetyn tutkimusaineiston sovitussa aikataulussa.”
Sami Pyörre, toimitusjohtaja, ED Design Oy
 
“Yhteistyö Jonnan kanssa sujui todella hyvin jo ensimmäisestä yhteydenotosta alkaen. Esimerkiksi sähköpostin välityksellä tapahtuva yhteydenpito oli hyvin toimivaa. Jonna vastasi sähköposteihini nopealla tahdilla. Suosittelen Jonnan palveluiden hyödyntämistä jo yrityksen suunnitteluvaiheessa.”
Sanna-Maria Ruokangas, tuleva yrittäjä
 
“Q-Tutkimus toteutti asiakaskyselyn ammattitaidolla. Tutkimuksen johtopäätökset auttavat meitä kehittämään alalle uusia palveluja ja toimintamalleja.”
Helen Högström, Uudenmaan Autokouluyhdistys ry
 
“Q-Tutkimus toteutti meille asiakastyytyväisyyskyselyn ammattitaidolla ja hyvässä yhteistyössä. Tulokset olivat selkeitä ja toimivat erinomaisena pohjana toimintamme edelleen kehittämisessä.”
Heikki Rouru, Salon Konepaja Oy
 
”Hyvinkään kaupunki on saanut Q-Tutkimuksen kautta paljon hyödyllistä tietoa asiakaspalvelun kehittämiseen. Huolimatta projektin tiukasta aikataulusta työ valmistui sovitusti. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä.”
Jouni Mattsson, toimialajohtaja, Hyvinkään kaupunki
 
“Jonna toteutti yritykseni kehitysprojektin tueksi asiakastutkimuksen erittäin tehokkaasti ja ammattitaitoisesti. Tulen käyttämään Q-Tutkimuksen palveluksia jatkossakin aina kun on tarvetta selvittää asiakkaiden toiveita ja tarpeita.”
Tiina Vainio, yrittäjä, Oy Bitti Ab
 
“Q-Tutkimuksen tekemä projekti tarjosi arvokasta tietoa yrityksellemme”
Timo Rannikko, myyntipäällikkö, Dimenteq Oy
 
”Kauppakeskus Sello on tilannut Q-Tutkimukselta useita eri tyyppisiä tutkimuksia jo muutaman vuoden ajan. Tutkimukset ovat toteutuneet sovitusti ja aikataulussa, ja raporteista olemme saaneet paljon hyvää ja relevanttia tietoa, mitä pystymme hyödyntämään jokapäiväisessä toiminnassamme.”
Sanna Kouvalainen, markkinointipäällikkö, kauppakeskus Sello Espoo
 
“Kauppakeskus Plaza on saanut Q-Tutkimuksen toteuttamista tutkimuksista paljon hyödyllistä tietoa. Projektit ovat aina valmistuneet sovitusti ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä.”
Anni Rasilainen, kauppakeskusjohtaja, kauppakeskus Plaza Salo
 
“Yhteistyö Q-Tutkimuksen kanssa tuotti arvokasta tietoa asiakkaani päätöksen tekoon. Tutkimus toteutui juuri siten, kun se oli suunniteltu ja vastaajamäärä täyttyi jopa arvioitua nopeammin.”
Laura Syrjälä, Viestintätoimisto Topiikki Oy